laitetarjonta

Tarjoamme pace-harjoitteluun tarkoitetut laadukkaat kuntoilulaitteet, joilla treenaaminen on turvallista, mutta taatusti tehokasta.
Lisänä salilla on kahdeksan perinteistä painopakkalaitetta, joilla on mahdollista harjoittaa koko kehoa monipuolisesti.

kiertoharjoittelu-
sarja

Sarjan harjoittelulaitteiden toiminta perustuu hydrauliseen, säädettävään vastukseen. Turvallisuutensa vuoksi laitteet sopivat monenlaiseen käyttöön. Laitteissa korostuvat helppokäyttöisyys, tehokkuus sekä harkitut liikeradat.

painopakkasarja

Painopakkalaitteilla pystyt treenaamaan koko vartalon lihakset. Vatsa- ja selkälihasliikkeiden tekemistä varten löytyvät penkit sekä lisänä sarja käsipainoja ja tankosetti.

salitreenin ABC

Kuntosaliharrastuksen alkuun pääset salitreenin ABC -tunnin kautta. Ohjaajan kanssa voit rauhassa tutustua laitteisiin, saada opastusta niiden käytössä ja löytää tsemppihengen treenaamiseen. Sovi sinulle sopiva ajankohta soittamalla tai viestillä. Tule mukaan yksin tai kaverin kanssa. Ohjauskerta on ilmainen ostaessasi salikortin, muuten veloitetaan kertamaksu.

valaistus, ilmastointi, radio

Valaistus toimii liiketunnistimella, sinun ei tarvitse kytkeä saliin valoja. Mikäli saavut saliin ensimmäisenä, laita valot pukuhuoneeseen. Ja vastaavasti, mikäli poistut salista viimeisenä, sammuta valot pukuhuoneesta. Ilmastointi toimii aikaohjauksella, eikä sitä tarvitse erikseen säätää. Radion saat kytkettyä sen vasemmanpuolimmaisesta painikkeesta. Mikäli Koulukadun puoleinen iso rautaportti on suljettuna, kulku Naisvoimaan tapahtuu kadulta päin katsoen vasemmalla olevan pikkuportin kautta. Portin koodilukon tunnus on 1310.
Muista turvallisuus ja siisteys, jotta kaikilla on mukava treenata Naisvoimassa! Laitathan käyttämäsi vapaat painot takaisin paikoilleen. Mukavia treenejä, raskaampia painoja ja syvempiä kyykkyjä toivottaa Laura, Kuntostudio Naisvoima.