Avoimet ovet

Nyt on oikea aika uuden elämän aloitukseen! Tule Naisvoimaan ti 3.8.2021 klo 15 – 17.30 tai to 5.8.2021 klo 15 – 17.30. Katsotaan yhdessä sinulle sopiva Naisvoima-treenisetti. Salikortin ostajalle kehon koostumuksen mittaus maksutta. Mittaustulos saattaa boostata treeni-intoa!

Lue lisää

Aluhallintoviraston päätös: kuntosalien sulku 1.-18.4.2021

Taustakuvana Naisvoiman kuntosali.

Lounais-Suomen aluehallintoviraston päätöksella kaikki kuntosalit alueella on suljettava. Ensivaiheessa sulku kestää huhtikuun alusta 14.4. saakka ja tarvittaessa sitä voidaan pidentää. HUOM! SULKU JATKUU 18.4.2021 ASTI! Toivotaan parasta, että tilanne korjaantuu. Pysytään terveinä ja yritetään jaksaa.

Lue lisää

Tehostettua siivousta ja hygieniaa

Artikkelikuva käsidesiä kuntosalilla.

Haluamme toimia vastuullisesti ja varmistaa, että jokaisella olisi turvallista treenata kuntosalillamme. Usein kosketeltavat pinnat, esim. laitteiden otekahvat desinfioidaan tehostetusti, useampaan kertaan päivässä. Käsihygienian merkitys on nyt korostunut: pesethän kätesi ennen ja jälkeen salikäynnin. Käytä saippuaa, tarjolla on pyyherullien lisäksi myös käsipyyhepaperia käsien kuivaamiseen. Käsidesiä on tarjolla kolmessa eri pisteessä. Toivomme, ettet tule salille, jos tunnet itsesi …

Lue lisää

Avainkortilla salille

Artikkelikuva kukkia maljakossa pukuhuoneessa.

Kuntostudio Naisvoima tarjoaa ohjattujen tuntien ulkopuolella kuntoilumahdollisuuden omatoimitreeniin.  Perustreenisetin Naisvoiman salilla toteutettavaksi löydät tästä linkistä. Sisään avainkortillla – kysy lisää: p. 0400 765 789.

Lue lisää