Muista hyödyntää liikuntaetusi!

Onko sinulla vielä käyttämättä vuoden 2022 hyvinvointietuja? Ovatko Epassi-etusi vanhenemassa vuoden lopussa? Hyödynnä etusi nyt meillä. Entä Smartum tai Edenred? Tiesithän, että meillä voit maksaa hyvinvointieduilla. Älä anna tämän vuoden etujen vanhentua, vaan ota niistä kaikki ilo irti ja nosta hyvinvointisi uudelle tasolle. Ota aikaa itsellesi ja hyvinvoinnillesi, tervetuloa meille!

Lue lisää

Sali kutsuu

Lomakausi alkaa olla lopuillaan ja turvallinen arki on taas alkamassa. Kesän jälkeen on aika palata arkirutiineihin ja tehdä hyviä valintoja asia kerrallaan. Kunnon treeni tuo hyvän olon ja kohonnut lihaskunto auttaa jaksamaan arjessa. Tee hyvä päätös ja tule Naisvoimaan! Miten sitten liikuntamotivaation saa ylläpidettyä niin, että liikunnasta tulee osa arjen rutiineja? Ensimmäiseksi kannattaa asettaa tavoite, …

Lue lisää

Salille taas!

Pienen tauon jälkeen aloitetaan taas hyvillä mielin ohjatut kiertoharjoittelut. Aamupäivätunnit alkavat pe 4.2.2022 klo 10 ja 11.30 sekä tiistai-tunti klo 10 alkaen 8.2. Ohjaajina tutut Marika ja Sari-Anna. Laura ohjaa iltatunnit nyt tiistaisin ja torstaisin sekä tuttuun tapaan myös sunnuntaisin. Tervetuloa kaikki taas mukaan – mukava nähdä pitkästä aikaa!  

Lue lisää

SALILLE TAAS!!

Jippii!!! Turun hallinto-oikeus on välipäätöksellään keskeyttänyt aluehallintoviraston päätöksen kuntosalien sulusta. Nyt salille ajanvarauksella, max 5 kerrallaan. Ajanvaraukseen tästä: https://www.supersaas.com/schedule/login/Naisvoima/NAISVOIMAN_TUNNIT Ajat ovat tunnin aikoja, mutta välissä puolen tunnin vaihtoaika. Saavuthan varaamasi ajan alkaessa ja poistuminen hyvissä ajoin ennen seuraavan ajan alkamista.

Lue lisää

Leppoisaa joulua

Oikein rentouttavaa ja maukasta joulua! Sali on avoinna joulunpyhinä normiaikataulun mukaan. Avainkortilla sisään. Jouluviikolla ei ole ohjattuja tunteja, mutta jo heti joulun jälkeen ma 27.12.2021 ja ke 29.12. sulatellaan joulusyömisiä ohjatuilla tunneilla klo 18 – 19.

Lue lisää

Tehostettua siivousta ja hygieniaa

Artikkelikuva käsidesiä kuntosalilla.

Haluamme toimia vastuullisesti ja varmistaa, että jokaisella olisi turvallista treenata kuntosalillamme. Usein kosketeltavat pinnat, esim. laitteiden otekahvat desinfioidaan tehostetusti, useampaan kertaan päivässä. Käsihygienian merkitys on nyt korostunut: pesethän kätesi ennen ja jälkeen salikäynnin. Käytä saippuaa, tarjolla on pyyherullien lisäksi myös käsipyyhepaperia käsien kuivaamiseen. Käsidesiä on tarjolla kolmessa eri pisteessä. Toivomme, ettet tule salille, jos tunnet itsesi …

Lue lisää

Avainkortilla salille

Artikkelikuva kukkia maljakossa pukuhuoneessa.

Kuntostudio Naisvoima tarjoaa ohjattujen tuntien ulkopuolella kuntoilumahdollisuuden omatoimitreeniin.  Perustreenisetin Naisvoiman salilla toteutettavaksi löydät tästä linkistä. Sisään avainkortillla – kysy lisää: p. 0400 765 789.

Lue lisää