Etusivu | Sali kutsuu

Sali kutsuu

Lomakausi alkaa olla lopuillaan ja turvallinen arki on taas alkamassa. Kesän jälkeen on aika palata arkirutiineihin ja tehdä hyviä valintoja asia kerrallaan. Kunnon treeni tuo hyvän olon ja kohonnut lihaskunto auttaa jaksamaan arjessa. Tee hyvä päätös ja tule Naisvoimaan!

Miten sitten liikuntamotivaation saa ylläpidettyä niin, että liikunnasta tulee osa arjen rutiineja? Ensimmäiseksi kannattaa asettaa tavoite, vaikkapa ylävartalon lihasten vahvistus, jotta mahdolliset niska-hartiaseudun kivut helpottavat. Tai vaikka keskivartalon tukilihasten saaminen parempaan kuntoon. Kirjaa treeni kalenteriin joka viikolle ja varaa säännöllinen ohjattu lihaskuntotunti Naisvoimasta. Kun tuntivarauksen on tehnyt ja treenin saa tehdä yhdessä mukavan porukan kanssa, säilyy motivaatio ja into salille lähtemiseen. Myös omatoimitreenit kannattaa kirjata kalenteriin, koska arki imaisee herkästi rattaisiinsa, eikä sitten enää tunnukaan löytyvän liikunnalle aikaa. Ja muuten, yksi tunti liikunnalle päivässä on noin 4 % koko vuorokauden tunneista!